Pensiunea Unglerus

Unglerus - prezentare video

Unglerus - galerie foto

  • Pensiunea Unglerus
  • Pensiunea Unglerus
  • Pensiunea Unglerus
  • Pensiunea Unglerus
  • Pensiunea Unglerus
  • Pensiunea Unglerus
  • Pensiunea Unglerus

Scurtă descriere

    Pensiunea Unglerus este poziționată la doar două minute de mers pe jos de piața centrală și de Restaurantul Medieval Unglerus.

    Două din cele mai vechi și mai mari case săsești ale Biertanului au format în urma unui proces complex de renovare pensiunea Unglerus. Conceptul architectural ce a ghidat lucrările de renovare și-a propus să mențină atmosfera medievală originală. Mobilierul medieval din fier forjat, oglinzile și veiozele tradiționale lucrate manual în Italia conform unui desing medieval local, iată doar câteva elemente ce potențează această atmosferă. Camerele somptuoase, pereții groși, pardoseala din lemn masiv trezesc un sentiment vechi istoric.

    Pensiunea cuprinde șapte camere matrimoniale comfortabile de 22-25 mp, șapte junior suites elegante de 40-45mp și două apartamente deosebite de 62 mp. 

    Dealul cu livada din spatele pensiunii oferă iubitorilor de natură un decor impresionant: nenumaratele terase pentru cultivarea vitei de vie, casele vechi sasesti şi cetatea ce străjuieşte întreaga zonă sunt desprinse ca dintr-o poveste de demult despre un burg medieval.
    Terasa spațioasă a pensiunii este un loc perfect de relaxare ce poate fi echipat la cerere pentru barbecues, focuri de tabără, teatru în aer liber, sau alte tipuri de spectacole.
    De asemenea, la demisolul clădirii, o pivniță rustică și foarte frumos renovată oferă un cadru special pentru organizarea de conferințe pentru aproximativ 50 de participanți. Mai există în plus o cameră multifuncțională de aproximativ 30 locuri cu o minibucătărie proprie.
    Pensiunea Unglerus este așadar locul unde își împlinesc așteptările atât turiștii răzleți în căutare de autentic și inedit dar și grupurile mai mari sau mai mici ce-și propun ceva concret. Tuturor acestora le răspundem prin condițiile de găzduire dteosebite dar și prin multe programe și activități turistice puse la dispoziție.