Pensiunea Thomas

Thomas - prezentare video

Thomas - galerie foto

  • Pension Thomas
  • Pension Thomas
  • Pension Thomas
  • Pension Thomas

Scurtă descriere

    Pensiunea Thomas este o altă veche casă săsească renovată. Arhitecții au lucrat din greu pentru a conserva stilul originar al casei, păstrând podeaua din lemn tare, ușile interioare și toți pereții interiori. Ei s-au folosit și aici de fierul forjat pentru a impune un stil medieval acestei pensiuni de patru stele. Băile au fost re-echipate cu mobilier în stil vechi.

     O poartă mare tradițională oferă acces la o curte mare interioară de 400 mp. Curtea ofera spațiu intim pentru evenimente private, BBQ, s.a., sau loc de joaca pentru copii; oaspeții au ocazia să vadă tot aici un hambar frumos tradițional.

    Pensiunea are o poziție excelentă fiind situată chiar în fața Restaurantului Medieval Unglerus de lângă zidul cetății fortificate. Ea are deasemenea acces și vizibilitate din piața principală a Biertanului și o priveliște superbă spre cetate.

     Pensiunea Thomas poate găzdui în mod regulat până la 12 persoane în cele două apartamente ale sale: unul la parter si celălalt la etaj. Fiecare apartament are aproximativ 100 mp de spațiu utilizabil și constă dintr-o cameră de zi cu o canapea extensibilă, două camere de dormit, fiecare cu baia sa proprie.

     Semi-subsolul clădirii, ce fusese anterior o pivniță mare, oferă acum o suprafață utilă de circa 75 mp, care poate fi amenajată pentru diferite scopuri în funcție de nevoile clienților.