Complexul Medieval Unglerus - Biertan, jud. Sibiu, 557045, Romania

Pensiunea Michael

Michael - prezentare video

Michael - galerie foto

  • Pension Michael

Scurtă descriere

     Arhitecții au venit cu un design diferit pentru această casă veche săsească. Prin înlocuirea fierului forjat cu lemnul elegant, au creat o atmosferă plăcută și confortabilă. Lămpile cu designul lor modern se armonizează perfect cu finisajele mai clasice, cum ar fi podeaua de lemn și grinzile din tavan în camerele de la etaj. Cu toate acestea, un stil vechi, încă domină casa.
     Casa este situată la 200 m de piața centrală din Biertan și la doar 20 m de zidul de vest al cetății, oferind o priveliște spectaculoasă a bisericii fortificate. Două râuri mici, ce curg chiar pe lângă clădire îmbrățișând-o din două părți, dau un farmec aparte pensiunii.
     Amplasată pe un teren de 600 mp, Pensiunea Michael poate găzdui în mod regulat până la 12 persoane în cele trei apartamente de aproximativ 60 mp fiecare si o locuință Junior Suite de 52 mp. Fiecare din cele 3 apartamente are o cameră de dormit, un living separat și o baie mare.
     O pivniță frumoasă și complet renovată de 115 mp, dispune acum de o saună și o sală de sport, cu mai mult de 15 echipamente diferite de fitness.
      La parter se afla o cameră de 66 mp, cu ferestre mari orientate atât către zidul de vest al cetății, cât și către curtea interioară liniștită de 335 mp a pensiunii. Bucătăria dotată cu echipament de ultimă oră, sala de mese, camera de zi, baia proprie și cămara, fac din acest spațiu locul ideal pentru a fi impreună cu prietenii și familia în jurul unei mese mari și bogate, dar și pentru a petrece timpul citind sau relaxându-te.
     Oaspeții noștri se pot bucura în iulie și de vișinele neobișnuit de mari și dulci din curtea casei, precum și de un soi de struguri locali foarte interesant, în septembrie.

Complexul Medieval Unglerus
str. 1 Decembrie, nr. 1
Biertan, jud. Sibiu, 557045, Romania
Sunaţi: +40 742 024 065, Contact Cetate: 0269 868 262

Informaţii

Bun venit la Complexul Medieval Unglerus din Biertan

Dacă ideea unei călătorii în timp în perioada medievală va atras vreodată, va invitam sa vizitati pitoreasca localitate Biertan, un sat pierdut intre văile si colinele din podisul Transilvaniei, in care inca mai domneste linistea si charmul unor timpuri de mult trecute. Pensiunile noastre de trei și patru margarete au fost reataurate si renovate in armonie cu arhitectura tipica locala si sunt amplasate in apropiata vecinatate a zidurilor bisericii fortificate din Biertan, devenită monument UNESCO din anul 1993. Restaurantul medieval Unglerus face parte din complexul arhitectural al bisericii fortificate si este situat chiar la intrarea in cetate, fiind lipit de cel de-al treilea zid de aparare. Restaurarea cladirii s-a realizat dupa o pictura istorica, aflata in visteria bisericii fortificate.