Complexul Medieval Unglerus - Biertan, jud. Sibiu, 557045, Romania

Lucy Abel Smith organizează un festival minunat – Festivalul Cărților Transilvănene – între 5 și 9 septembrie 2013, lângă Biertan.

Festivalul își propune să facă cunoscuți autorii unui nou public și să prezinte frumusețea regiunii care le-a influențat scriitura. Spre deosebire de alte festivaluri asemănătoare, cu ocazia Festivalului Cărților Transilvănene avem cu toții posibilitatea de a păși într-o zonă care a înflăcărat atât de tare imaginația, în unul din ultimele peisaje fabuloase are Europei: HTTP://WWW.TRANSYLVANIANBOOKFESTIVAL.CO.UK

Vom adăuga noi evenimente în curând!

Complexul Medieval Unglerus
str. 1 Decembrie, nr. 1
Biertan, jud. Sibiu, 557045, Romania
Sunaţi: +40 742 024 065, Contact Cetate: 0269 868 262

Informaţii

Bun venit la Complexul Medieval Unglerus din Biertan

Dacă ideea unei călătorii în timp în perioada medievală va atras vreodată, va invitam sa vizitati pitoreasca localitate Biertan, un sat pierdut intre văile si colinele din podisul Transilvaniei, in care inca mai domneste linistea si charmul unor timpuri de mult trecute. Pensiunile noastre de trei și patru margarete au fost reataurate si renovate in armonie cu arhitectura tipica locala si sunt amplasate in apropiata vecinatate a zidurilor bisericii fortificate din Biertan, devenită monument UNESCO din anul 1993. Restaurantul medieval Unglerus face parte din complexul arhitectural al bisericii fortificate si este situat chiar la intrarea in cetate, fiind lipit de cel de-al treilea zid de aparare. Restaurarea cladirii s-a realizat dupa o pictura istorica, aflata in visteria bisericii fortificate.