Complexul Medieval Unglerus - Biertan, jud. Sibiu, 557045, Romania

Vânătoare de comori

  • Tresure Hunt
  • Biertan Fortified Church
  • PICT0074

Va invitam intr-o calatorie dincolo de timp!

Medieval Tresure Hunt presupune parcurgerea unui circuit, pe baza de indicii, ghicitori, orientare, probe pline de mister, tras cu arcul, prin Cetatea Biertan. Sfarsitul circuitului culminand cu o proba inedita: teatru interactiv pus in scena de participanti pe baza materialelor si a indicilor gasite pe parcursul circuitului.

Obiectivele programului : activitatiile ce alcatuiesc programul Medieval Treasure Hunt au ca scop colaborearea, cooperarea si comunicarea participantilor in cadrul grupului.

Pretul programului include:
- materialele necesare desfasurarii Medieval Treasure Hunt;
- arcuri, numar nelimitat de trageri si sageti;
- organizarea teatrului interactiv ;
Numar traineri : 4 traineri.

Program organizat de EcoXtrem Teambuilding: www.ecoxtrem-teambuilding.ro

Loc desfasurare: Cetatea Biertan.

Succes!

Complexul Medieval Unglerus
str. 1 Decembrie, nr. 1
Biertan, jud. Sibiu, 557045, Romania
Sunaţi: +40 742 024 065, Contact Cetate: 0269 868 262

Informaţii

Bun venit la Complexul Medieval Unglerus din Biertan

Dacă ideea unei călătorii în timp în perioada medievală va atras vreodată, va invitam sa vizitati pitoreasca localitate Biertan, un sat pierdut intre văile si colinele din podisul Transilvaniei, in care inca mai domneste linistea si charmul unor timpuri de mult trecute. Pensiunile noastre de trei și patru margarete au fost reataurate si renovate in armonie cu arhitectura tipica locala si sunt amplasate in apropiata vecinatate a zidurilor bisericii fortificate din Biertan, devenită monument UNESCO din anul 1993. Restaurantul medieval Unglerus face parte din complexul arhitectural al bisericii fortificate si este situat chiar la intrarea in cetate, fiind lipit de cel de-al treilea zid de aparare. Restaurarea cladirii s-a realizat dupa o pictura istorica, aflata in visteria bisericii fortificate.