Complexul Medieval Unglerus - Biertan, jud. Sibiu, 557045, Romania

Acest sezon vine cu o ofertă specială destinată pentru evenimente de team-building la prețuri foarte competitive și cu o varietate de activități. In plus, oferim tot sprijinul necesar pentru întâlniri și cursuri inplicand gratuitate pentru urmatoarele: sala de conferințe cu 40 de locuri dotata cu mese și scaune, flipchart, proiector, acces internet wireless.
Vă rugăm să accesati acest link http://www.biertan.ro/activities/the-fortified-church.htm pentru activități de care puteti beneficia în timpul sejurului dumneavoastră.

Complexul Medieval Unglerus
str. 1 Decembrie, nr. 1
Biertan, jud. Sibiu, 557045, Romania
Sunaţi: +40 742 024 065, Contact Cetate: 0269 868 262

Informaţii

Bun venit la Complexul Medieval Unglerus din Biertan

Dacă ideea unei călătorii în timp în perioada medievală va atras vreodată, va invitam sa vizitati pitoreasca localitate Biertan, un sat pierdut intre văile si colinele din podisul Transilvaniei, in care inca mai domneste linistea si charmul unor timpuri de mult trecute. Pensiunile noastre de trei și patru margarete au fost reataurate si renovate in armonie cu arhitectura tipica locala si sunt amplasate in apropiata vecinatate a zidurilor bisericii fortificate din Biertan, devenită monument UNESCO din anul 1993. Restaurantul medieval Unglerus face parte din complexul arhitectural al bisericii fortificate si este situat chiar la intrarea in cetate, fiind lipit de cel de-al treilea zid de aparare. Restaurarea cladirii s-a realizat dupa o pictura istorica, aflata in visteria bisericii fortificate.